Evenementen

Hieronder vindt u een overzicht van afgelopen en opkomende evenementen die door de Vrije Kunstkring worden georganiseerd. Daarnaast vindt u hier ook verschillende evenementen van Stad Zottegem terug, waar wij aanwezig zijn om het geheel muzikaal op te luisteren.
Blokkeer deze data dus al zeker in uw agenda! 

Onze komende evenementen & prestaties

27 april 2024
Lenteconcert

Met de intrede van de lente kunnen we niets anders dan u een concert met fijne, inspirerende muziek voorschotelen. We hopen u in grote getale te mogen verwelkomen in OC Velzeke. 

28 september 2024
VK Quiz

Trommel je slimste vrienden op en bereid je al maar voor op de tweede editie van onze algemene quiz! De feedback van vorig jaar nemen we mee om er voor zowel de amateurs als de professionele quizzers een uitdagende avond van te maken. 

Onze afgelopen evenementen

10 maart 2024
Afhaaleetfestijn

U kan zoals afgelopen jaren uw bestelling plaatsen voor een lekkere maaltijd, die u op 10 maart in OC Strijpen kan komen afhalen. Blijf gerust eerst even plakken bij onze aperobar!

2 & 9 december 2023
Dubbelconcert met Noorderlicht Zelzate

Ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan spelen we graag samen met onze vrienden uit Zelzate tijdens een dubbelconcert vol meeslepende muziek. Op 2 december verwelkomen we u in Zelzate, op 9 december is het in Zottegem te doen!

18 november 2023 & 3 december 2023
Sinterklaasintrede Zottegem & Leeuwergem

De muziekpieten staan opnieuw te popelen om alle Sinterklaasdeuntjes voor de brave kinderen in Zottegem en Leeuwergem te spelen.

26 november 2023
Sint-Cecilia

Sint-Cecilia, een feest dat we niet aan onze harmonie laten voorbijgaan! We musiceren eerst samen, waarna we aanschuiven aan de feesttafel in het OC van Godveerdegem.

23 september 2023
VK Quiz

We hoeven niet altijd muziek te maken om plezier te hebben. Onze algemene quiz wordt ongetwijfeld een gezellige avond die zowel de fervente als de gelegenheidsquizzer zal kunnen bekoren!

6 mei 2023

Lenteconcert

Op ons 12de lenteconcert kan u zich naar goede gewoonte verwachten aan een gevarieerd programma, voor u gebracht in de Sint-Amanduskerk te Leeuwergem. Nadien zakken we af naar het Ontmoetingscentrum vlakbij, waar we u nog graag trakteren op een gratis drankje.

12 maart 2023

Afhaal eetfestijn 

Ook dit jaar organiseren we ons eetfestijn met een afhaalformule. We openen wel vanzelfsprekend de bar, zodat u kan genieten van een aperitiefje vooraleer u huiswaarts vertrekt om te genieten van een feestmaaltijd.

11 februari 2023

Jubileumconcert  

De Koninklijke Harmonie Vrije Kunstkring Zottegem viert in 2023 zijn 100ste verjaardag! Dat vraagt om een hele resem feestelijkheden en het Jubileumconcert op 11 februari 2023 is hiervan de aftrap!

© Vrije Kunstkring 2022. All Rights Reserved.

Page was started with Mobirise