Evenementen

Hieronder vindt u een overzicht van afgelopen en opkomende evenementen die door de Vrije Kunstkring worden georganiseerd. Daarnaast vind je hier ook verschillende evenementen van Stad Zottegem terug, waar wij aanwezig zijn om het geheel muzikaal op te luisteren 

Onze komende evenementen & prestaties

11 februari 2023
Jubileumconcert

De Koninklijke Harmonie Vrije Kunstkring Zottegem viert in 2023 zijn 100ste verjaardag! Dat vraagt om een hele resem feestelijkheden en het Jubileumconcert op 11 februari 2023 is hiervan de aftrap!

Onze afgelopen evenementen

20 november 2022

Sint-Cecilia  

Naar goede gewoonte luisteren we ter ere van Sint-Cecilia de misviering in de dekenale kerk van Zottegem op. Daarna leggen we onze instrumenten aan de kant om samen te genieten van een welverdiende feestmaaltijd!  

19 november 2022 & 4 december 2022

Sinterklaasintrede Zottegem & Leeuwergem  

De muziekpieten van de VK zijn op post in Zottegem en Leeuwergem om de Sint muzikaal te begeleiden bij zijn intrede. 

11 november 2022

Wapenstilstand Zottegem

Ook dit jaar kan je ons horen op de herdenkingsplechtigheid van Wapenstilstand aan het Heldenmonument in Zottegem. 

1 oktober 2022

Popconcert - UITVERKOCHT 

Voor de eerste keer presenteert de Koninklijke Harmonie Vrije Kunstkring een themaconcert! We geven de aftrap van een nieuwe reeks concerten met een avond vol popmuziek, veel nummers die jullie ongetwijfeld mee zullen kunnen zingen of neuriën!

28 augustus 2022
Ruiterommegang Erwetegem

Onze harmonie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid op de ruiterommegang in Erwetegem. Verzamelen doen we aan de kerk en we zullen doorheen heel Erwetegem te horen zijn! 

21 juli 2022

Nationale feestdag 

Op 21 juli verzamelen we aan het stadhuis op de Markt in Zottegem om de viering van de Nationale Feestdag muzikaal op te luisteren. 

5 juni 2022
Reuzenommegang Zottegem

Net als in 2017 stappen wij ook dit jaar mee in de Reuzenommegang, om dit Zottegemse evenement muzikaal op te luisteren.

30 april 2022
Lenteconcert

Graag verwelkomen wij u op ons Lenteconcert in de Dekenale Kerk te Zottegem. Het concert gaat van start om 20u00. Na afloop bieden wij u graag nog een drankje aan in het OLVC campus Centrum.

13 maart 2022
Afhaal eetfestijn

Ons eetfestijn ziet er dit jaar wat anders uit dan normaal: we organiseren een afhaal eetfestijn, helemaal in lijn met de coronamaatregelen. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke maaltijd, zonder te hoeven stressen over social distancing of boosterprikken.

© Vrije Kunstkring 2022. All Rights Reserved.

Site was created with Mobirise